CINE SUNTEM

Suntem un colectiv de cineaști profesioniști, activi în domeniul filmului documentar. Echipa din spatele microDOX: Alina Manolache (producție și regie), Gabi Basalici (postproducție), Laurențiu Răducanu (imagine), Eduard Pârvu (imagine).

Alina Manolache este regizoare și producătoare de film documentar. A obținut burse de creație la Paris, Lisabona, Reykjavik, Nyon. Filmografia ei include documentarele Your Visit Starts Here, plasat la Centre Pompidou din Paris și End of Summer, care a avut premiera la Visions du Réel în 2016. Manolache a semnat filme pentru The Guardian și Vice, iar în 2020 a semnat primul lungmetraj, documentarul Copii pierduți pe plajă, prezentat în selecția prestigiosului IDFA Amsterdam.

Gabi Basalici este editor video și owner al studioului de post-producție și animație PlaytimePost. În ultimii 15 ani a lucrat pentru diferite studiouri în București și Dubai pentru clienți ca Sony, Range Rover, Coca Cola, Discovery, Kraft, Danone, Vodafone, Orange. Proiectele de film pe care le-a montat au ajuns în festivaluri ca Rotterdam, Karlovy Vary, Jihlava sau Milano IFF. 

Laurențiu Răducanu este directorul de imagine a numeroase spoturi, scurtmetraje și lungmetraje de ficțiune și documentar, proiectate și premiate la Berlin, San Sebastian sau New York. În filmografia sa, se regăsesc regizori precum Andrei Gruzinski, Adina Pintilie, Alina Manolache, Tudor Jurgiu.

Eduard Pârvu este director de imagine și regizor. A semnat imaginea a numeroase scurtmetraje de ficțiune și documentar premiate în festivaluri și a avut proiecte video în Zambia, Zimbabwe și China.