CINE SUNTEM

ECHIPA microDOX

Sub umbrela microDOX se află un colectiv de cineaști profesioniști cu experiență în producția de film. 

Alina Manolache este regizoare și producătoare de film documentar. Nominalizată de revista britanică Filmmaker în top 5 regizoare de la Festivalul de Film Documentar de la Amsterdam, Manolache a primit burse, granturi și invitații de participare în festivaluri prestigioase din întreaga lume. În filmografia ei se regăsesc scurtmetraje pentru The Guardian și Vice, precum și hituri de festival, precum End of Summer (2016) sau recent lansatul lungmetraj Lost Kids on the Beach/ Copii pierduți pe plajă (2020). Din 2018, Alina oferă mentorat la diverse workshopuri de film documentar.

Website: alinamanolache.com

Gabi Basalici este editor video și owner al studioului de post-producție și animație The Playtime. În ultimii 15 ani a lucrat pentru diferite studiouri în București și Dubai pentru clienți ca Sony, Range Rover, Coca Cola, Discovery, Kraft, Danone, Vodafone, Orange. Proiectele de film pe care le-a montat au ajuns în festivaluri ca Rotterdam, Karlovy Vary, Jihlava sau Milano IFF. 

Website: theplaytime.io

Laurențiu Răducanu este directorul de imagine a numeroase scurtmetraje și lungmetraje de ficțiune și documentar, cu selecții la Berlin, San Sebastian, Cannes sau New York. În filmografia sa, se regăsesc regizori precum Andrei Gruzinski, Adina Pintilie, Alina Manolache, Tudor Jurgiu.

Eduard Pârvu este director de imagine și regizor. A semnat imaginea a numeroase scurtmetraje de ficțiune și documentar premiate în festivaluri și a avut proiecte video în Zambia, Zimbabwe și China.