CINE SUNTEM

Suntem un colectiv de cineaști profesioniști, activi în domeniul filmului documentar. Echipa din spatele microDOX: Laurențiu Răducanu (operator), Eduard Pârvu (operator), Gabi Basalici (Playtime Post, editing) și Alina Manolache (producție și regie).

Alina Manolache este regizor, scenarist și producător de film documentar. A obținut burse de creație la Paris, Lisabona, Reykjavik, Nyon. A realizat documentare web pentru branduri internaționale și a devenit cunoscută pentru scurtmetrajul Sfârșitul verii, intens aplaudat în festivaluri, cinematografe, universități, proiecții comunitare. Copii pierduți pe plajă, primul ei lungmetraj, va fi lansat în 2020.

Gabi Basalici este editor video și co-owner al studioului de post-producție PlaytimePost. În ultimii 15 ani a lucrat pentru diferite studiouri în București și Dubai pentru clienți ca Sony, Range Rover, Coca Cola, Discovery, Kraft, Danone, Vodafone, Orange. Proiectele de film pe care le-a montat au ajuns în festivaluri ca Rotterdam, Karlovy Vary, Jihlava sau Milano IFF. 

Laurențiu Răducanu este directorul de imagine a numeroase spoturi, scurtmetraje și lungmetraje de ficțiune și documentar, proiectate și premiate la Berlin, San Sebastian sau New York. În filmografia sa, se regăsesc regizori precum Andrei Gruzinski, Adina Pintilie, Alina Manolache, Tudor Jurgiu.

Eduard Pârvu este director de imagine și regizor. A semnat imaginea a numeroase scurtmetraje de ficțiune și documentar premiate în festivaluri și a avut proiecte video în Zambia, Zimbabwe și China.